lampen tinten

U kunt uw auto eenvoudig extra stijl geven door middel van het tinten van uw lampen. De meeste klanten kiezen ervoor om de lampen een donkerdere kleur te geven, wat zorgt voor een stoere look van de auto. De folies zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Naast dat het erg goed uitziet, heeft het ook andere voordelen. 

  • De folie is bestemd tegen UV-straling en zorgt ervoor dat de lampen niet verkleuren.
  • De lampen blijven langer mooi, omdat de folie deze beschermt tegen steenslag en krassen. Hierdoor blijft het glas intact en de waarde van Uw auto behouden.
  • Gemakkelijk te vervangen, waardoor U ingeval van schade makkelijk de folie kunt vervangen. Het kan natuurlijk ook dat U toe bent aan een nieuwe kleur.

Wilt U graag de eigen kleur van de lampen behouden? Prima, wij kunnen ook transparante folie aanbrengen om Uw lampen te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals steenslag.


Weet U niet precies wat U wilt of van plan bent?

Neem een kijkje tussen onze services.

Mocht U nog steeds niet precies weten wat u wilt geen probleem, onze specialisten staan klaar om u te helpen en te ondersteunen bij het verbeteren, herstellen of repareren van uw voertuig.

Mocht U niet weten wat het antwoord is op uw vraag, geen probleem! Met ons uitgebreide netwerk liggen alle antwoorden voor het oprapen.


Toch liever advies van een van onze professionals